Nāc dzīvot Siguldā

Sep 28, 2011

28.septembra Neatkarīgās rīta avīzes pielikumā par Siguldu ir publicēts raksts par AS “Siguldas Būvmeistars”.

Rakstu iespējams izlasīt internetā
http://zinas.nra.lv/latvija/regionos/sigulda/56667-nac-dzivot-sigulda.htm .
Nāc dzīvot Siguldā

Trešdiena, 28.septembris (2011), plkst.08:54 | Daiga Stokenberga

Akciju sabiedrība Siguldas būvmeistars ir Latvijas uzņēmums, kas jau 20 gadu veiksmīgi darbojas būvniecības, būvmateriālu tirdzniecības un dolomīta šķembu ražošanas jomā.
Esam specializējušies inženierbūvju un komunikāciju izbūvē – ar lepnumu varam teikt: «Ar savu profesionalitāti un atbildību pret darāmo Siguldas būvmeistars 20 Latvijas pilsētās ir palīdzējis sakārtot ūdenssaimniecību, tostarp izveidojis jaunus ūdens un kanalizācijas tīklus, rekonstruējis vecos, kā arī veicis jaunu ūdens atdzelžošanas un notekūdeņu attīrīšanas iekārtu būvniecību. Protams, darbojamies arī tepat – mūsu mājās Siguldā.»
Par jaunumiem AS Siguldas būvmeistars stāsta tirgzinību vadītāja Ieva Vilcāne un SIA Siguldas mājas valdes loceklis Jānis Purgailis.

Nemitīga pilnveidošanās – attīstības garants

Var teikt, ka akciju sabiedrības Siguldas būvmeistars vadmotīvs ir – augsta kvalitāte visās darbības jomās! Arī pēdējos gados, kad tirgus situācija ir bijusi ļoti mainīga, esam centušies nemazināt mūsu kvalitātes prasības, bet tieši pretēji – tās pilnveidot un paaugstināt vispirms pašiem pret sevi. Jau vairāk nekā pusotru gadu uzņēmums strādā pēc integrētās uzņēmuma vadības sistēmas, kur līdzās jau ieviestajam ISO 9001:2008 kvalitātes vadības standartam tagad ir ieviests arī Vides pārvaldības standarts ISO 14001:2004 un Arodveselības un darba drošuma pārvaldības standarts OHSAS 18001:2007. Divus gadus esam piedalījušies uzņēmumu ilgtspējas indeksa novērtēšanā un abus gadus saņēmuši bronzas kategorijas novērtējumu, kas uzskatāms par ļoti labi sasniegumu, taču atstāj izaugsmes iespējas, lai iegūtu sudraba un zelta novērtējumu.

Gāles nams – viss, kas nepieciešams būvei un saimniekošanai

Patiesi lepojamies ar reģionālo būvmateriālu tirdzniecības centru Gāles nams Siguldā, kurā vēlamies nodrošināt plašu sortimentu visā, kas nepieciešams būvniecībai, mājai un dārzam, un saimniekošanai kopumā. Veikala darbinieku komanda cenšas sekot līdzi jaunākajām tendencēm tirgū un iespēju robežās piedāvā to, ko vēlas mūsu pircējs.
Gāles namā strādā lieliska komanda, kam, mūsuprāt, ir viena no izšķirošajām nozīmēm, lai klienti no veikala aizietu apmierināti un atgrieztos atkal un atkal. Vienmēr var vēlēties vairāk pircēju, bet, zinot šābrīža ekonomisko situāciju valstī, varam teikt, ka esam populārs un cilvēkam nepieciešams tirdzniecības uzņēmums.

Vieni no līderiem dolomīta šķembu ražošanā

Arī šķembu ražošanas nozarē šogad sokas labi. AS Siguldas būvmeistars ir divi karjeri. Tepat blakus Siguldai ir karjers Lorupe, kurā iegūst smiltis un granti, bet dolomīta šķembu karjers Tūrkalne atrodas Ropažu novadā. Karjeros ražojam dažādu frakciju šķembas un šķembu maisījumus – visa produkcija ir sertificēta. Lepojamies ar savu laboratoriju, pateicoties kurai, iespējams nodrošināt nemainīgu produkcijas kvalitāti, kas ir ļoti svarīga mūsu klientiem un uzņēmuma ilgtspējas garants.

«Nāc dzīvot Siguldā»

Tieši Siguldā atrodas viens no AS Siguldas būvmeistars skaistākajiem un interesantākajiem projektiem – dzīvojamo māju kvartāls Siguldas mājas. Šo kvartālu jau ir iemīļojuši gan paši siguldieši, gan arī tuvējās apkārtnes iedzīvotāji. Vēl arvien aicinām arī citu pilsētu iedzīvotājus: «Nāc dzīvot Siguldā», jo uzskatām, ka Sigulda jau pati par sevi ir vērtība un Siguldas māju kvartāls ir izveidojies par skaistu dzīvojamo rajonu. Kvartālā ir uzbūvētas un pilnībā apdzīvotas trīs daudzdzīvokļu mājas, labiekārtota teritorija, izveidots stāvlaukums privātajām automašīnām. Bērniem iekārtoti rotaļu laukumi, ir arī skaists dīķis, kurā dzīvo zivtiņas un iedzīvotāji var priecāties par pīlēm. Turpat blakus Siguldas māju kvartālam pagājušā gada nogalē durvis vēra jaunais pašvaldības bērnudārzs. Netālu ir skola, dzelzceļa stacija, autoosta – respektīvi, viss, kas nepieciešams ģimenēm ar bērniem. Vienai no daudzdzīvokļu mājām šovasar tika piešķirts apbalvojums kā vienai no energoefektīvākajām jaunuzceltajām daudzdzīvokļu mājām Latvijā. To, ka dzīvokļi ir silti un patērē maz siltumenerģijas, redzam arī pēc siltuma rēķiniem ziemā. Varam droši teikt, ka tie ir ja ne paši zemākie Siguldā, tad vieni no zemākajiem noteikti. Turklāt cilvēki savos dzīvokļos siltumu var regulēt paši un attiecīgi arī maksāt par patērēto. Šāda iespēja ir ļoti svarīga, jo tā dod iespēju katram pašam plānot savus maksājumus. Mēs zinām, ka cilvēkiem patīk pie mums – mūsu Siguldas mājās.
Vasarā uzsākām pirmo privātmāju būvniecību. Dvīņu mājas tiek būvētas pēc jaunas, tomēr pārbaudītas tehnoloģijas – ārsienas tiek montētas no dzelzsbetona paneļiem, kuri ir speciāli izstrādāti un pasūtīti mūsu projektiem. Līdzīgus paneļus Siguldas būvmeistars izmantoja, būvējot daudzdzīvokļu mājas. Esam pārliecināti, ka arī privātmāju būvniecībā šī metode būs ļoti efektīva. Pirmkārt – laiks, kas nepieciešams paneļu montāžai, ir daudz īsāks par mūrēšanas darbiem, otrkārt – šādi paneļi nodrošina labu siltuma saglabāšanu, un mājas būs siltas un mājīgas. Patlaban būvniecības stadijā ir divas mājas – vienu jau jaunais īpašnieks noskatījis un iegādājies, bet otra vēl gaida savu potenciālo saimnieku. Vairāk informācijas par daudzdzīvokļu mājām un privātās apbūves kvartālu varat atrast mājaslapā www.siguldasmajas.lv.

Mēs būvēsim…

Uz nākotni akciju sabiedrība Siguldas būvmeistars lūkojas ar optimismu – šogad ir noslēgti vairāki būvniecības līgumi, celtnieki strādā Īslīcē, Krimuldā, Raunā, Priekuļos, Ķiparos un Lielvārdē. Turpinot būvēt privātmājas, attīsta Siguldas māju kvartālu, tostarp – ieskicēta ir arī jaunas daudzdzīvokļu mājas būvniecība.
Akciju sabiedrībā Siguldas būvmeistars valda profesionālas komandas gars, tāpēc esam pārliecināti – mums viss izdosies!

Citi raksti šajā kategorijā:

Uzņēmuma darba laiks Lieldienās

Uzņēmuma darba laiks Lieldienās

AS “Siguldas Būvmeistars” birojs un dolomīta šķembu karjers “Tūrkalne” Lieldienu brīvdienās no 29.marta līdz 1.aprīlim NESTRĀDĀS. RBTC “Gāles Nams” darba...

Akcionāriem

Akcionāriem

Akciju sabiedrības „Siguldas Būvmeistars” valde paziņo, ka 2024.gada 26.aprīlī plkst. 16:00 Siguldā, Gāles ielā 27, AS „Siguldas Būvmeistars” birojā 2.stāvā...