Esam veiksmīgi aizvadījuši Uzņēmuma vadības sistēmas pārsertifikācijas un uzraudzības auditu

Feb 10, 2012

15.decembrī AS „Siguldas Būvmeistars” aizvadīja kārtējo Bureau Veritas auditu. Šajā reizē pie mums ciemojās pieci Bureau Veritas auditori – Juris Rotbahs, Jānis Kociņš, Indra Kārnupa, Harijs Bernāns un Andris Trifanovs.

Audita laikā tika veikts Kvalitātes vadības sistēmas ISO 9001:2009 pārsertifikācijas audits un uzraudzības auditi Vides pārvaldības sistēmai ISO 14001:2004 un Arodveselības un darba drošuma pārvaldības sistēmai OHSAS 18001:2007. Pārsertikācijas auditu mēs aizvadījām ļoti labi – par kvalitātes vadības sistēmu netika konstatēta neviena neatbilstība. Saņēmām vairākus novērojumus mūsu sistēmas pilnveidošanai un uzlabošanai.

Vides pārvaldības sistēmas uzraudzības audits norisinājās veiksmīgi. Auditori atzinīgi novērtēja mūsu darbu attiecībā uz šī standarta uzturēšanu uzņēmumā. Arī par šo standartu netika konstatētas neatbilstības. Bija daži auditoru novērojumi, kā mēs vēl labāk un efektīvāk varētu rūpēties par vidi, lai to nepiesārņotu.

Arodveselības un darba drošuma sistēmas auditā tika konstatētas trīs mazāk būtiskas neatbilstības, kuras esam apņēmušies novērst līdz 2012.gada 1.martam.
Saņēmām arī vairākus novērojumus no auditoriem, kā mums strādāt vēl drošāk.

Audita laikā auditori viesojās mūsu dolomīta šķembu karjerā „Tūrkalne”, Lielvārdes ūdensvada un kanalizācijas tīklu objektā, Siguldas Māju privātmājās, kā arī mūsu birojā, autotransporta nodaļā un mehāniskajās darbnīcās.

Kopumā audits tika aizvadīts ļoti labi. Saņēmām no auditoriem arī labus vārdus par to, ka sistēma mūsu uzņēmumā strādā labi un, ka cenšamies to nemitīgi pilnveidot un uzlabot.

Paldies visiem AS „Siguldas Būvmeistars” darbiniekiem par ieguldīto laiku un darbu.

Citi raksti šajā kategorijā:

Uzņēmuma darba laiks Lieldienās

Uzņēmuma darba laiks Lieldienās

AS “Siguldas Būvmeistars” birojs un dolomīta šķembu karjers “Tūrkalne” Lieldienu brīvdienās no 29.marta līdz 1.aprīlim NESTRĀDĀS. RBTC “Gāles Nams” darba...

Akcionāriem

Akcionāriem

Akciju sabiedrības „Siguldas Būvmeistars” valde paziņo, ka 2024.gada 26.aprīlī plkst. 16:00 Siguldā, Gāles ielā 27, AS „Siguldas Būvmeistars” birojā 2.stāvā...